Meistä

Helsingin Tapahtuma­tuotanto
Augmented Events Oy

Helsingin Tapahtumatuotanto (Augmented Events Oy) on suunnittelu- ja tuotantoyhtiö, joka toteuttaa kokemuksellisia tapahtumia liiketoiminnan ja kulttuurin tarpeisiin. Teemme myös tapahtumakonseptoinnin, 3d-tilasuunnittelun, lavastussuunnittelun, sekä teknisen tuotannon toimeksiantoja.

Toteutamme tapahtumia sekä kokemuksellisia tapahtumaympäristöjä.

Teemme kokonaistuotantoja sekä yksittäisiä suunnittelu- ja tuotantotoimeksiantoja

Yrityksellä on monipuolinen kokemus erilaisten tapahtumien, tilojen, osastojen, promootioiden sekä kekseliäitten markkinointitekojen suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Haluamme tuottaa yleisölle kiinnostavia kokemuksia sekä elämyksellisiä tapahtumaympäristöjä.

Yrityksen perustaja Janne Salminen on tapahtuma-alan moniottelija. Pitkä ja monimuotoinen kokemus tapahtuma-alalta on tuonut laajan ja syvän ymmärryksen siitä, miten erilaiset tuotannot toimivat, ja miten ne on parasta toteuttaa.

”Omakohtainen kokeminen on vahvin keino vaikuttaa ihmisiin. Omakohtaisen kokemisen ja elämyksellisen ympäristön kautta meille syntyy muistoja. Muistot puolestaan vahvistavat sitoutumistamme – tekevät meidät tutuksi.”

Janne Salminen
YHTEISTYÖVERKOSTO

Toimimme osana tapahtuma­teollisuuden verkostoja

Teemme töitä vakiintuneen yhteistyöverkoston kanssa, joka käsittää laajasti eri alojen erityisosaajia.

Löydämme aina parhaat tekijät tapahtumien taustalle. Toimimme usein yhteistyössä myös muiden luovien toimistojen kanssa. Olemme aina kiinnostuneet uusista yhteistyömahdollisuuksista, osaajista ja palveluntarjoajista.

Helsingin Tapahtumatuotanto (Augmeted Events Oy) on Tapahtumateollisuus Ry.n , sekä on Suomen Yrittäjät Ry.n jäsen.

YHTEISTYÖVERKOSTO

Toimimme osana tapahtuma­teollisuuden verkostoja

Teemme töitä laajan yhteistyöverkoston kanssa, joka käsittää eri alojen erityisosaajia. Löydämme aina parhaat tekijät tapahtumien taustalle. Toimimme usein myös itse muiden luovien toimistojen hankkeissa ja toimeksiannoissa suunnittelijana tai tuottajana.

Vakiintuneiden yhteistyöyritystemme kanssa voimme tuottaa tapahtumaasi kaikki tarvittavat tapahtumapalvelut, messupalvelut sekä sisällöntuotantopalvelut.

Helsingin Tapahtumatuotanto (Augmeted Events Oy) on Tapahtumateollisuus Ry.n , sekä on Suomen Yrittäjät Ry.n jäsen.

Helsingin Tapahtumatuotanto hoiti luotettavasti ja kiitettävällä ammattitaidolla Vantaan Energian jätevoimalan valmistumisjuhlan tilakonseptoinnin ja tuotannon. Helsingin Tapahtumatuotannon vastuulla oli myös jätevoimalan yhteyteen rakennetun näyttelytilan tekninen tuotanto. Hyvä pohjatyö ja kokonaisuuden hallinta, vankka kokemus, laaja kontaktiverkosto ja monipuolinen osaaminen vakuuttivat meidät. Opimme tuntemaan henkilön, joka ottaa huomioon asiakkaan toiveet, etsii hankkeeseen parhaan ja kustannustehokkaan ratkaisun ja tekee mitä lupaa. Voimme lämpimästi suositella.